• Torna terhesség alatt II.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Válaszát nagyon köszönöm. Az edzés nem erőedzés, inkább ilyen izzasztós, de azér keresek majd kismamatornát, azt lehet már az első trimeszterben is? Biciklizni lehet? És még azt szeretném kérdezni hogy a szex a terhesség korai szakaszában nem árthat ugye? Köszönettel, Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, torna témában

        Kedves Judit!

        Ha nincsenek panaszok, akkor nyugodtan biciklizhet, és tornázhat is, a kismama tornák között olyan is van, ami a trimesztereknek megfelelően változik, Rubint Rékának is van ilyen tornája. A stílusát nem szeretik sokan, de tényleg jó tornái vannak.
        A szex nem árt, ha panaszok lennének, akkor csak óvatosabban lehet. Ritka az, hogy tiltani kell az együttlétet.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 15:58:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: