• Második baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        29 éves vagyok,van egy 2 éves lányom.Az utolsó vérzésem január 31.-én volt,de a termékeny napjaim március közepén,a hüvelyváladékomból tudom megállapítani.A másfél hete végzett teszt pozitív lett.Kedden jártam az orvosomnál,aki azt mondta,hogy a méh mérete alapján(férfi ökölnyi)valószínű,hogy februári fogantatás(de az kizárt,mert akkor nem is volt peteérésem és még védekeztünk),úgy 9 hetesre tippelte.Elküldött UH-ra is,hogy esetleg nem-e ikrek.Ma voltam UH-on,és ezt írták a papíromra:Uterus antefl-ban,nagysága 80×59×74mm,fundusban szabályos petezsák,benne CRL 2.3mm,mellette szabálytalan szikhólyag.Gest.kor:5 hét5nap.Szívm.nem látható.Mko.ép ov.Ez most mit jelent?

        Baj-e az,hogy nagyobb a méhem?És,hogy még nem érzékelhető a szívmükődés?Egy hét múlva kell visszamennem újabb UH-ra.De azért minden rendben?Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Nincs semmi baj. A méhe kicsit nagyobb, de ez nem probléma. A terhesség pedig bizony még kicsi, valószínű, hogy Ön számolta jól a peteérést. Ilyenkor még nem mindig látszódik a szívműködés, nőnie kell még a terhességnek, és valószínű jövő héten már látszódni fog a szívműködés is.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-19 10:31:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 19:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó