• Vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 hetes vetélésem volt mit tudok tenni?mikor probálkozhatok?

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Hölgyem!

        Kb. egy hónap múlva fog megjönni az első menses, azután nőgyógyászati kontroll javasolt. Ezt követően várjanak 2 ciklust még (ez összesen 3 ciklus), és ezután próbálkozhatnak. Szedjen addig is terhesvitamint, és erősítse a szervezetét.
        Sok sikert!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 09:31:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó