• Terhes lennék?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Párommal egy éve próbálkoztunk a babával, de nem jött össze. Ma reggel erőteljes hányingerre ébredtem, és mivel más nem volt, ovulációs tesztet csináltam, ami a 25 napos ciklusom 21. napján erősen pozitív lett, ellenben ebben a ciklusban 11. napon volt peteérésem.Csináltam ezután egy terhességi tesztet is, nem reggeli vizeletből, azon is volt 2. csík, de rettenetesen halvány.

        Ez most mi lehet? Terhes lennék?

        Köszönöm válaszát előre is.

        Viktória

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Viktória!

        Bizony lehetséges, hogy terhes, a terhességi teszt is ezt mutatja. Az ovulációs teszt ilyenkor lényegtelen.

        Javaslom várja meg a mensest, és ha nem jön meg, akkor egy hét múlva csináljon még egy terhességi tesztet, hiszen ha valóban terhes, akkor is olyan pici még a terhesség, hogy bizonytalanok lehetnek az eredmények. Akkor már biztosan fog látszódni az eredmény. Ha nem jön meg, és egy hét múlva lesz még egy pozitív teszt, akkor kérjen majd időpontot nőgyógyászatra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 11:59:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó