• Ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Érdeklődni szeretnék hogy a terhességet a hasi ultrahang mikor mutatja ki biztosan. Ha pontosan tudom mikor volt az együttlét és utánna 7. héttel elmegyek egy hasi ultrahangra ott már biztosan meg tudják állapítani hogy terhes vagyok e?

         

        Válaszát köszönöm: Egy érdeklődő lány.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Érdeklődő!

        Egy általános hasi UH-on nem fognak terhességet keresni, és nem is biztos, hogy látni fogják, mert egy kismedencei UH másabb géppel készül, különösen a hüvelyi UH-on látszódnak jól a kisebb részletek.

        A pozitív terhességi teszt, majd ezt követően nőgyógyászati vizsgálat viszont biztosan meg tudja állapítani a terhességet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 11:31:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó