• Vetélés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dorktor Úr/Nő!

        Terhességem 7.hetében spontán vetélésem volt, melyet műtéttel fejeztek be. Szeretnénk újra próbálozni, s az lenne a kérdésem, hogy mennyit ajánlatos várni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Hölgyem!

        Vetélés után az első menses általában egy hónap múlva következik, majd ezt követi 1-2 héten belül egy nőgyógyászati kontroll.

        Ezután várjanak még 2 hónapot, szedjen terhesvitamint, és a vetélés utáni 3. ciklust követően szabad az út, próbálkozhatnak nyugodtan.

        Sok sikert!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-06 10:34:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó