• Baba váró pajzsmirigy alulműködéssel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot kívánok! nálam kb:1 éve derült ki,hogy pajzsmirigy alulműködésem van.akkor a TSH-m 150 volt és azóta sem sikerült beállítani.hol 0,45,hol pedig 28.az orvosom akkor azt mondta,hogy nem ajánlja a teherbe esést,azóta pedig nem is merem felvetni a kérdést!Pedig már nagyon vágyunk egy pici babára,de nem merem megkockáztatni míg nem tudom,hogy lehetséges-e vagy milyen hatással lenne a terhességre.De leginkább a babára.Várom válaszát nagyon sokat segítene!Köszönöm! 

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy alulműködés témában

        Kedves Kérdező!

        Az optimális terhességhez mind a cukorháztartásnak és inzulinszintnek, mind a pajzsmirigy működésnek normálisnak kell lennie. Számos problémát meg lehet előzni így, illetve a teherbeesés esélye sem fog csökken, ha ezek normálisak. PL. a megfelelő jód bevitel hiánya is kóros lehet a magzatra.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 09:50:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó