• clamidia és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Clamidiával kezeltek 8 napig kellett doxiciklint szednünk.Pár hónapja clostilbegitet kaptam.Február 27-én volt meg utoljára a menstruációm.A teszt pozitív lett.Orvosnál is voltam ő is látta a terhességet.Nekem viszont nincs semmi tünetem,mint más kismamáknak(hányás,mellfeszülés).Lehet,hogy valami nincs rendben?Szeretném ha elmondaná amit tudnom kell.Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Szerintem inkább örüljön, hogy még nincs panasza, de még lehet néhény héten belül. Ahogy nagyobb lesz a terhesség, még jöhetnek a kellemetlen tünetek kb. a 10-12. hét körül szoktak csökkenni, de a hiányuk miatt semmi oka az aggodalomra. Én örülnék. :)

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 10:19:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 06:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: