• Köldöksérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! Az lenne a problémám, hogy most vagyok 12 hetes terhes, és az UH. köldöksérvet állapított meg a kicsin. Ez mitől alakul ki? Mit lehet tenni? Meg lehetett volna előzni? Beutaltak genetikai tanácsadásra. Az nem csak az idősen szülő nőnek kell? vagy én már idősnek számítok 28 évesen? Ez az első terhességem, és eddig nem volt gond.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, köldöksérv témában

        Kedves Kérdező!
         
        Ebben a terhességi korban még előfordul, hogy a belek egy része a köldökzsinór kezdeti részében helyezkedik el. Önnek semmit sem kell tennie és nem lehet megelőzni. Ismételten jelzem, hogy ez még nem jelent komoly gondot. A genetikai tanácsadás nem életkor függő, de bizonyos életkor után terhesség esetén javasolt. Nem csak az életkor esetén javasolt. Mindenképpen menjen el, és nem kell aggódnia, ez a szakmai irányelv. Ön nem számít idős terhesnek és ne aggódjon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 21:03:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: