• Duphaston szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        December 17-én volt missed Ab műszeres befejezéssel. 6 hetesen azt írta orvos leletre: "Magzati életjelenségről nyilatkozni nem tudok. " Majd 3*1 Duphastont kellett szednem!
        8 hetesen azt írta, " 6 hetesnek megfelelő terhesség, Missed Ab lehetőség felmerül" továbbra is szednem kellett a Duphastnt!
        Majd 10 hetesen sajnos csak 6 mm-es petezsák látszódott ami elmosódott szélű és a méhlepény leválása megkezdődött,majd 12.17-én műszeres befejezés

        Most ismét várandós vagyok az utolsó menstruációm 02.25-én volt , tehát abból számolva 4 hét 5 nap !
        Orvoshoz még nem szeretnék menni, mert nem szeretnék ilyen korán vizsgálatot!

        Kérdésem az lenne, hogy el kezdhetem e szedni a duphastont vagy előtte menjek el orvoshoz? Van e annak valami veszélye ha magamtól elkezdem szedni?
        KB 6,5 hetesen szándékozom először orvoshoz menni!


        Válaszát Előe is köszönöm !

        Üdvözlettel :
        Hovorka Livia

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Livia!

        Elkezdheti a tabletta beszedését, ha van otthon. Gond akkor van, ha a terhesség nem él, s hiába szedi a tablettát- bajt persze nem okoz. Thrombosis lehetőségét növelheti a tabletta. Ha a sárgatest hiánya, alacsonysága az ok, akkor ez jó sansz, ha más a baj, hiába szedi sajnos. De a mást most úgysem lehetne vizsgálni.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 09:18:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: