• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm.

         

        7. hetes terhes vagyok , és arra lennék kíváncsi hogy terhesség időszaka alatt lehetséges peteérés???

        Ha ezen időszak alatt nem védekezünk párommal akkor nem történhet semmi váratlan dolog sem, mint például újabb megtermékenyülés????

         

        Válaszát előre is köszönöm...

        Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kata!

        Irodalmi ritkaság a terhesség mellett fogant másik terhesség, ne aggódjon, nem fogja váratlan dolog érni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 13:47:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó