• Ovulációs teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Egy barátnőm nevében írok, aki ovulációs tesztet használ, és 5. napja folyamatosan pozitív az eredmény. Érdeklődnék, hogy ezt mi okozhatja? Szükséges egy részletesebb kivizsgálás?

        Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a ovulációs teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        Többféle ovulációs teszt létezik, nem tudom, vajon melyiket használják. Amit fontos tudni, hogy ezek a tesztek sosem teljesen pontosak, nem ugyanaz, mintha labor vagy UH vizsgálat történne, nem lehet ebből kiindulni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 11:05:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó