• Sajnos sürgős

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő!

        Február 19-én volt az utolsó mensi első napja.03. 22-én csináltam terhességi tesztet, ami nagyon halványan(csak utcai vagy megvilágított ) fényben pozitívnak látszott. Egyéb jeleit nem éreztem a terhességnek ( mellfeszülés, álmosság undor, hányinger...)A mai este 03. 28-án barna folyásom kezdődött, ami most már tényleg nem tudom mi ez.Terhességi hormonhiány okozhatja ,olvastam vagy csak 38 nap után jött meg a mensi?És akkor most a következő próbánál hogyan számoljam a peteérést?( az előző 31 napos volt , azelött, meg még tabletta)Hétfőn már orvoshoz készültem, most mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Biztos, ami biztos, csináljon még egy tesztet, ami mostmár biztosan meg fogja mondani, hogy terhes-e, vagy sem. Igyon sok folyadékot, szedjen terhesvitamint.

        Ha pozitív a teszt, akkor lehet, hogy fognak adni hormont is, az ellenőrzés a barnás folyás miatt indokolt, hiszen lehet pici vérzés, de lehet fertőzés jele is. Ha negatív, akkor lehet, hogy ez menses, és az első naptól számolja a következő ciklust, a fogamzásgátló után gyakori a rendszertelen menses.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-29 20:52:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: