• Utrogestan elhagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pénteken lépek a 12. terhességi hétbe. 7. hetes kortól Utrogestan hüvelytablettátt szedek napi 2-t( egy korábbi vetélés és némi barnás folyás miatt). Már csak 4 darab van, ha naponta 1-t szedek és aztán abbahagyom az jó lesz? Nem kellene még szednem, nem fogok vérezni, ha igen, az természetes lesz vagy siessek az orvoshoz? Mit szedjek helyette? Hétfőn megyek ultrahangra, eddig rendben láttak mindent a 7 és a 11. héten az UH-n. A hasam sokat fáj, feszül. Szedjek Béres MG-t, vagy Magne B6-ot? A kettő közül melyik a jobb, miért? Napi hány darab ajánlott? Elevitet is szedek.. Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Mindkét magnézium-készítmény megfelelő, és alhasi panaszok esetén javasolnám is a szedésüket. Az előzményi adatok miatt javaslom kérdezze meg kezelőorvosát, hogy meddig szedje az Utrogestant, és mennyi Mg szedését javasolja, hiszen ő ismeri a pontos körülményeket, leleteket.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 15:42:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: