• Lejjebb csúszott petezsáknál,gyakori a vetélés??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5hetes terhes vagyok,az orvos azt  mondta elvan deformálódva a petezsák,és lejjebb van csúszva,és van benne valami de nem az igazi még:((!!!Van valaki aki tud valamit erről vagy hallott már ilyenről???Vagy inkább ne is éljem bele magam a terhességbe??" éve próbálkozunk és nagyon elvagyok keseredve:((!!Héten csüt megyek vissza és többet tudok:((!!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Igazából nem tudom, mi lehet a lecsúszott petezsák, talán az ambuláns leletet kellene megnéznie, hogy azon milyen diagnózis szerepel, mert az sokkal többet mond.
        Mindenesetre egy 5 hetes terhességet még nehéz megállapítani, szerintem nincs aggodalomra oka, csak UH kontroll kell, hiszen olyan pici a terhesség, és egy valószínűsíthető petezsák még nem diagnózis. A következő UH-on biztosan többet látnak majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 14:03:55; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 08:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: