• Rossz alvás egy kismamának!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot olyan problémával küzködök hogy napo óta nem tudok aludni,25 hetes terhes vagyok ezzel minden rendben is volna,de az alvás az borzasztó,nem fály semmim és nincs semmi aggasztó dolog az életemben csak nem tudok aludni,pedig aszemeim már lassan felakadnak!próbáltam mézes teát,mézes tejet pohár borocskát,meleg fürdőt,jógázok is minden nap,egézségesen táplálkozok,és még sem tudok aludni!Ha valaki tud erre tanácsot adni megköszönöm!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, alvászavar témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy a gyakran változó időjárás befolyásolja, de a házi praktikákon kívűl nem tudok mást javasolni. Ha esetleg fokozódna a dolog, vagy nem oldódna meg hamarosan, háziorvosához is fordulhat tanácsért.
        Amit nem írt, hogy kipróbált volna, az a rendszeres esti séta, friss levegőn, nem közvetlenül elalvás előtt, hanem néhány órával korábban, és a hálószoba szellőztetése elalvás előtt csodákra képes, ezt még próbálja ki

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 13:56:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó