• Lombikbébi program

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!

        Nekem egy olyan problémám lenne, hogy volt 2 inszeminációm, és 1 lombikbébi beültetésem, de sajnos egyik sem sikerült. Ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:

        Első kérdésem az lenne, hogy mivel én 15 kg-t szedtem fel az inszeminációval és a lombikkal, a következő lombik beültetés alkalmával felszedett kg mennyiben befolyásolja majd a beültetés sikerességét?

        Második kérdésem pedig az lenne, hogy van-e bármilyen orvosi vizsgálat amivel meg lehetne nézni azt, hogy szükséges-e a 2. lombikbébi beültetés vagy esetleg természetes úton is teherbe tudok esni.

        A kis műtétem alkalmával ( laparoscopia-hysteroscopia ) annyit mondott az orvos, hogy a tüszők nem méhen belül vannak. Nem tudom, hogy a gyógyszerek változtatnak-e ezen.

        Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a lombikbébi témában

        Kedves Nem sikerült!

        Sajnos nem tud mást csinálni, minthogy újra megpróbálja a kezelést. a lombikbébi program ha egyszer nem sikerült akkor nem szabad feladni, minden bizonnyal a többi sikerülni fog. A másik, hogy a kezeléstől bizony nagyon gyakori a hízás, elvileg ha már nem kapja ezeket a hormonokat, akkor egy része le fog menni a súlynak, de mindenképpen vigyáznia kell és most a kezelés alatt diétáznia kell, mert bizony a hormonoktól hízik így. Elvileg a hízás csak esztétikailag befolyásolja magát a teherbeesést, ha eleve nem volt kövér akkor nincs hatással.
        A lombik programra eljutás nehézkes, tehát ha valakinek ezt a teherbe esési módszert javasolják, akkor már más útról lemondtak. Persze ettől lehet, hogy spontán is teherbe esik, de mindenképpen a lombik programok kell forszírozni, ha egyszer erre a futószalagra kerültek.
         

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 13:56:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: