• Szoptatás alatt Vitinne kapsz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő.Nagyon vérzik és sorvad a fogínyem.A Vitinne kapszulát ajánlotta a fogorvos, de ő se tudta lehet-e szednem.Nincs ráirva,hogy szoptatás alatt szedhető-e.Sajnos igy is kevés saját fogam van, nem szeretném azokat is elveszíteni.Mit javasol? Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szoptatás, fogínysorvadás témában

        Kedves Kérdező!

        Kötelező lenne ráírni, mikor lehet, mikor nem lehet szedni valamit. Ha nincs tiltva -elméletileg akkor lehet szedni. Én az Ön helyében cserszömörcés fogínyöblögetést, szájzuhanyt alkalmaznék.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor - A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 09:26:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: