• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr!

        Várandósságom 10-11. hetében már több, mint egy napja fájt a fejem mikor kénytelen voltam bevenni egy Quarelin tablettát. Vendégségben voltunk, hétvége volt, ez az egy gyógyszer volt otthon, persze tájékoztató nélkül.

        Előző terhességem során hasonlóképpen jártam, szintén nagyon sokat fájt a fejem az elején. Akkor is szedtem be gyógyszert az orvos tanácsára, de nem Quarelint. Akkor nem okozott gondot a lányomnál.

        Most hazajöttem, és itthon olvastam el, hogy nem lett volna szabad ezt a fajta gyógyszert beszedni.

        Egy szemmel okozhattam gondot a Babámnak?

        Köszönöm válaszát.

        M. Kinga

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás, tehesség témában

        Kedves Kinga!

        Egy szem gyógyszer nem okoz problémát, többnyire a rendszeres gyógyszerszedés az, ami károsodást alakíthat ki.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 14:00:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: