• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok olyan kérdésekkel, fordulok önökhöz hogy egy pár hetes terhes vagyok kb.6-7 hetes és most az utóbbi napokban reggelente nagyon rosszul érzem magam ,nagyon szédülök hányingerem van émejeg a gyomrom és semi erőm nincs kikelni az ágyból ez a terheségtől lehet? vagy valami vírus mert napközben is érzem elégé megfáztam lehet azért? de ezek a roszulétek 4 napja kezdődtek mióta elkezdtem szedni az elevitett nem lehet hogy esetleg attól? már volt 2 terhességem de egyiknél sem voltam ennyire rosszul forduljak orvoshoz vagy ez ellen nincs gyógyszer? és még azt is szeretném kérdezni hogy 12 napja késik a menszeszem és az orvos még nem látta uh-on hogy lehet a teszt pozitív vastag a háj a hasamon de attól már látnia kelet volna nem? de csak sejti a pete zsákot ez mit jelent? köszönöm előre a válaszukat

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, rosszullét témában

        Kedves Hölgyem!


        Bizony a terhesség okozhat ilyen rosszullétet is. Bő folyadékfogyasztás nagyon fontos, szükség esetén forduljon kezelőorvosához, ha kiszáradást okoz a sok hányás infúziót is szoktak adni.
        Attól nem kell félni, hogy UH-on nem látszódik a terhesség, hiszen azt nem tudhatjuk, mikor volt peteérés, és mikor esett teherbe, lehet, hogy kisebb a terhesség, mint ahogy az utolsó menses alapján tudja számolni. Ilyenkor ellenőrizni kell egy ismételt UH-al, gondolom orvosa is visszahívta kontrollra (ha a pozitív tesztet már tudták akkor is). Ahogy nő 1-2 hetet a terhesség, már fog látszódni tisztábban is.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 09:35:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: