• PCOS vagy nem? 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Farkas Ágnes! Nagyon szépen köszönöm a "PCOS vagy nem" kérdésemre adott gyors, megnyugtató válaszát. Először én is így gondoltam, és megnyugodtam, hogy a nálam megállapított dolog nem feltétlenül ugyanaz, mint a Pcos. De egy másik honlapon lévő orvos válaszol rovatban is feltettem ezt a kérdést, és az az igazság, nagyon megijesztettek, hogy minél előbb válalljak gyereket, mert meddő lehetek. Egyébként a 10 napos norcolut "kúra" után négy nappal tegnap este jelenkezett a mensesem. Nagyon görcsöltem, és már három napja éjszakánként nagyon leizzadok, sokat fáj a fejem. Gondolom ez is a hormonzavarra utaló jel lehet. Mégegyszer köszönöm a választ. Sz. Anikó

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Anikó!


        Biztosan a hormonzavar lehet az oka az egyéb tüneteinek...
        Azt nem írja, vajon terveznek-e babát, és azért hagyta abba a fogamzásgátlót, vagy egyéb oka volt, de úgy értelmezem, ez lehet a cél.
        Szerintem ne aggódjon. Mint említettem korábban, lehet, hogy így is szükség lesz gyógyszeres kezelésre a terhesség létrejöttéhez, hiszen orvosa ezért hívta vissza vizsgálatra, hogy van-e peteérése. Ha nem lenne, és babát terveznek, akkor stimulálni kell a petefészket, hogy a peteérés létrejöjjön. Ne aggódjon, és ne stresszeljen. Ha babát terveznek sem kell sietnie, szépen a maga tempójában hagyja a dolgokat menni. Kövesse kezelőorvosa tanácsait, és reméljük hamarosan pocaklakója lesz.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:45:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó