• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktórnő/úr. irtam már önöknek egy kérdést amire választ is kaptam.köszönöm. ma voltam orvosnál aki megállapitotta a terhesség tényét:4 hetes.cukorbetegséggel és pajzsmirigy tultengéssel kezelnek.ezért nem ajánja a terhességet.önöktől azt a választ kaptam hogy megtarthatom a babát.mennyire veszélyes mindkettönkre nézve ha igy döntök? válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Cukorbeteg!

        Azon is múlik, mennyi a HbA1c-je, meg milyenek a cukrai és a pajzsmirigye. Tehát adatok nélkül én semmiképpen nem mondom hogy szakítsa meg a terhességet, lehet, aki ezt mondta több adat birtokában van. Ki kell vizsgálni és kezelni kell azt gondolom, persze látja sok mindentől függ.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 11:09:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: