• Császármetszés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Hölgyem/Uram!

        Két gyermekem van,fiam 10,lányom 3 éves.Császármetszéssel szültem mindkettőt,szűk medence miatt.Szeretnénk harmadik gyereket,a kérdésem az lenne hogy veszélyes-e a harmadik császár?Sokat hallottam arról hogy nem veszélytelen és családom is emiatt aggódik,nehogy a műtőasztalon maradjak.

        várom válaszát és előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a császármetszés témában

        Kedves Hölgyem!


        A 3. császármetszés gyakorlott sebészkezet kíván, technikailag bonyolultabb műtétre lehet számítani a valószínű összenövések, hegesedés miatt. Ez nem jelenti azt, hogy veszélyesebb a műtét, de valóban több lehet a szövődmény. Ismétlem, ezért szükséges, hogy gyakorlott orvos operálja, akkor ezek valószínűsége lecsökken.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 11:33:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 20:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: