• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktornő/úr. az lenne a kérdésem:február 13-án volt meg utoljára a mensim.csináltam tesztet ami pozitiv lett.kb hány hetes terhes lehetek? a másik kérdésem hogy másfél éve kezelnek cukorbetegséggel és pajzsmirigy tultengéssel.elkell vetetnem a babát?vagy megszülhetem egészségesen?válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Ma 4 hét 2 napos, ha a 13. a menses első napja. Innen számítjuk ugyanis a terhességet. Még korai lenne, hogy Uh-on is láthassák, de 1-2 hét múlva már mehet vizsgálatra. Azért lenne jó ha mielőbb bekerülne a gondozási rendszerbe, mert szükség lesz kontrollra belgyógyászaton az alapbetegségei miatt. Ne izguljon, csak gondosan kell kezelni mindkét betegségét, és a baba is egészséges lesz!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-15 21:04:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: