• Babaproject

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két hete elvetéltem (kb 6 hetes voltam). Azóta kétszer voltam ultrahangon, és mindent rendben találtak. A mai uh-n kiderült, hogy peteérésem van. Jobb ov-ban 12mm a legnagyobb a balban több 8mm-es található. Lehetne-e most teherbe esni és akkor mikor dolgozzunk rá, vagy várjunk egy-két hónapot? A válaszát előre is köszönöm Zita

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Zita!

        Vetélések után 2-3 menzeszet szoktak kihagyni és érdemes is, mivel előfordulhat, hogy a nyálkahártya nem rendeződött vagy nem regenerálódott eléggé. Mivel nem volt műszeres befejezés, így elvileg egy vérzés is elég, de szerintem egy hónapot mindenképpen hagyjon ki. Sok sikert a másodikhoz!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-14 16:18:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: