• Családtervezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno/Doktorur,A parommal a kozlejovoben kisbabat szeretnenk,mit javasolnak hogy amielott terhes lennek milyen orvosi vizsgalatokat vegezzek vagy vegezzunk el?Nogyogyaszaton mar voltam ,de azon kivul?Vervetelt meg hallottam hogy az is kell ,aztan esetleg milyen vitaminokat szedjek azelott vagy a terhesseg alatt ami nagyon fontos.

        Koszonom a valaszat elore is.

        Jasmin

        WEBBeteg szakértő válasza a családtervezés témában

        Kedves Jasmin!

        Folsavat érdemes szedni a terhesség előtt, szerintem mást nem muszáj. A lényeg, hogy egyen egészségesen és persze szeressék egymást a párjával, ez a lényeg.
        Labor vérvétel igen nem árt más szerintem nem kell.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-14 16:06:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: