• Vércsoport

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Jelenleg 11 hetes kismama vagyok, a második gyermekünkkel.Első gyermekem Ádám 10 éves múlt.A vércsoportom A Rh+,férjemé szintén A Rh+.A napokban érkezett meg az ellenanyag szűrés eredménye,ami pozitív lett(aspecifikus reakció).Utána néztem egy-két dolognak,úgy tudom,hogy ez az Rh- anyáknál okoz problémát.Sajnos fogalmam sincs róla,hogy most mi van.Szülész orvosomat pedig legközelebb,majd csak jövőhét végén érem utól.Válaszát előre is köszönöm.

        Üdvözlettel:Sz. Szilvia

         

        WEBBeteg szakértő válasza a vércsoport, terhesség témában

        Kedves Szilvia!

        Meg kell figyelni, egy hónap múlva meg kell ismételni a vizsgálatot és minden bizonnyal negatív lesz. Sok minden hatásra alakulhat ki aspecifikus reakció, igazán nem érdemes vele foglalkozni és biztosan semmi bajt nem okoz a gyermekének.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-14 16:04:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: