• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő! Mitől lehet az,hogy (most már egyre sűrűbben)begörcsöl a belső combomnál?Meg a védőnőm mondta,hogy figyeljem,hogyha bevizesedik a lábam...erre miért kell figyelni?Lehetséges,hogy idő előtt fogok megszülni?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem írja hány hetes sajnos, az sokat segítene.
        A belső combja nem tudom, pontosan hol is görcsöl, ha a szeméremajak fáj, akkor lehet, hogy a vese felől sugárzik fájdalom. Ha a szeméremcsont fáj, akkor a növekvő terhességgel lazuló ízületi szalagok a ludasak.
        Ha alhasi görcs is van, esetleg a pocak is keményedik, akkor orvoshoz kell menni kontrollra.
        A lábára minden terhes kismamának kell figyelnie, mert egy ödéma egyéb gondra is utalhat, különösen, ha vérnyomás-ingadozás is lenne.
        Szerintem pontosabb információért az Önt gondozó orvoshoz kellene elmenni, és tisztázni a fájdalom eredetét.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-12 18:06:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: