• Abortusszal kapcsolatos kérdések...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/nő!

        Már 8 napja késik a menzeszem, 3 terhességi tesztből 1 pozitív, 2 negatív lett, bár védekeztünk (pontosabban kivettük, így nem élvezett belém a barátom). Orvosnál még nem jártam, de ha odakerülne a sor és valóban kideülne, hogy terhes vagyok, akkor az abortusz lehetőségére is gondolnunk kell. Az abortsuz mennyi időmet "venné ígénybe" és anyagilag mit jelentene??

         

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz témában

        Kedves Terhes!

        Amennyiben a terhességi teszt először pozitív volt, majd neg. lett, akkor elvetélt, akkor nem terhes. Ha negatív volt és most pozitív lett, akkor bizony terhes és akkor csak a terhesség megszakítás létezik, mint terápia. Ez jelenleg 28000ft-ba kerül. El kell mennie orvoshoz, aki megállapítja, hogy most terhes-e vagy sem.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 11:23:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: