• 7 hó.-os terhesen, cukorbetegen vírusos fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos!

        Feleségem 7 hónapos terhes, cukorbeteg.A tegnapi napon hányingeres rosszullét jelentkezett nála. Egész este hányt, ment a hasa, nem tudott aludni, amit akkor a délutáni/esti szerinte nagyobb mennyiségű vacsorának tudot be. A tünetek mára sem változtak, azóta enni sem nagyon kíván, ha eszik valamit hányingere lesz tőle, és továbbra is megy a hasa. Nekem a héten valamilyen vírusos alapú gyomorfertőzésem lehetett, mára már javult az állapotom. Elképzelhető, hogy tőlem kapta el, illetve mit lehet tenni, mivel 7 hónapos terhes gyógyszert valószínűleg nem szedhet, enni nem kíván semmit, pedig a cukorbetegsége miatt szükséges lenne???

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Úgy gondolom, ez az állapot orvosi kontrollt indokol. Ha szükséges, folyadékot is kell pótolni infúzióban, így terhesen nagyon nem jó, ha kiszárad valaki. Valószínű Öntől kaphatta el, de rá most jobban oda kell figyelni. A cukorbetegsége miatt is fokozottabb kontroll kell.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 11:55:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: