• TSH érték

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértők! 1 éve volt egy vetélésem, azóta nem jön a baba. Elkezdtem a kivizsgálásokat, hormoneredményemben viszont a TSH értéke picit magas volt, 4,48 mlU/l (3.cn) Novemberben is voltam hormonvizsgálaton, az az érték is magasabb picit a felső határként megjelölt 4,2 mlU/l-nél. Ezt a leletet látta már az orvosom is, de nem mondott rá semmit. A nőgyógyászomhoz 2 hónap múlva kell visszamennem, addig a köv. ciklustól Clostylbegyt kezelés alatt fogok állni. Kérdésem az lenne, ez az érték indokolja, hogy hamarabb felkeressem? Akadályozhatja a teherbeesést ez a TSH érték? Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel: GY. R.

        WEBBeteg szakértő válasza a TSH érték témában

        Kedves GyR!

        Elvileg nem akadályozza, ha aztán minden más rosszat kizártak semmi gyanú nincs,akkor marad ennek a pontos beállítása- sok más ok is lehet,több lépcsős a dolog, 5%ban pedig semmi okot nem találunk ,mégis sikertelenek vagyunk.


        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 01:19:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 06:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: