• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő! Jelenleg 37hetes terhes vagyok és az utóbbi időben nincs olyan,hogy ne lenne fehér folyásom!Ezt mi okozhatja?Menjek el vele orvoshoz?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!



        A bővebb folyás lehet természetes is, de lehet fertőzés jele (pl. gomba), ezért egy vizsgálatra érdemes elmenni, ha nincs fertőzés, akkor teendő nincs, ha fertőzés van, akkor egyszerűen kezelni kell.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 21:55:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 16:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó