• Mikortól kell számolni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm önöket ojan kérdésem lenne? hogy a férfi elő váladékától is teherbe lehet esni? és még azt is szeretném hogy nem tudom hogy mikortól kel számolni a terheséget mert az utólsó menszeszem jan.18 volt utána meg február 1-4 ig csak pecsételő vérzésem volt azóta semi feb.22én negatív volt a teszt tegnap meg pozitív akkor most a febrúár 1 ét kell számólni? de az csak cseppek voltak de az akkor menszesz volt? akkor voltam orvosnál az nem látott terhességet meg a teszt sem hány hetes lehetek?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Sajnos rendellenes menses esetén nem lehet biztosan tudni, mikor esett teherbe. Javaslom, keressen fel egy nőgyógyászt, ahol UH-al ellenőrizni tudják mekkora a terhesség, így az is ki fog derülni, melyik vérzés volt rendes menses. Valószínű egyébként, hogy a második is rendes vérzés volt, mert 22-én még negatív volt a teszt.
        Az előváladéktól azért lehet terhes valaki, mert abban is vannak hímivarsejtek.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 12:27:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó