• Pajzsmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő!Gyulladás miatt kialakult pajzsmirigy alulmüködésem van 8 éve.Kezelve van 125 ös euthyroxot szedek ráTs:3.33.Most babát szeretnék.Volt már egy vetélésem juniusban kb 4 hetes terhes voltam. Félek az ujabb vetéléstől mit tehetnék a babám egészségéért és a vetélés ellen,mert mindenhol azt lehet olvasni hogy ez a betegség okozhat vetélést.Köszönöm válaszát!Gyöngyi.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy, vetélés témában

        Kedves Gyöngyi!


        Sajnos a vetélés viszonylag gyakori, és sokszor az okát sem tudjuk megmondani. Néha csak egy vírusfertőzés, esetleg egy genetikai ártalom okozza.
        A pajzsmirigybetegségét gondosan kezeltesse endokrinológussal, mert ha jól be van állítva, akkor panaszt nem fog okozni. Terhesség alatt a rendszeres kontroll nagyon fontos lesz majd, és akkor ÖN sem izgul majd.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-12 10:57:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó