• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő

        Kb.10 éve volt egy abortuszom,még egy régebbi kapcsolatomból,amit a jelenlegi páromnak nem mondtam el.Féltem,ha úgy alakul,hogy nem lehet ne adj Isten ez miatt baba,ne mondja azt,hogy ezkisért,mert nehéz volt a kapcsolat után újrakezdeni az életem,s szerettem volna minden ezzel kapcsolatos dolgot hátrahagyni.Mindegy,nem mondtam el!Most hála istennek 10 hetes kismama vagyok,sajnos erről az abortuszról a nőgyógyászomnak nem szóltam.Hibát követtem el?Lehet ez miatt valami következmény,ha nem mondom?Idáig minden rendben van!

        Köszönettel.Krisz

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!


        Az orvosának csak az igazat és mindig az igazat. "ISTEN ÖNT ÚGY SEGÉLJE. Egyébként valószínűleg nem lesz ebből semmilyen hátránya



        Üdvözlettel:

        Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 22:57:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: