• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő!Babát szeretnék honap közepén már a menses után szeretnénk probálkozni de sajnos torokgyulladásra antibiotikumot szedek ,ugye nem befolyásolja ez a tervezett terhességemet?Nem kell ezmiatt várni ugye?A másik kérdésem hogy mi a véleménye a  gynoflor hüvelytablettáról mert volt gombás fertőzésem és azután ajánlották igy menses után szoktam 3 szemet használni most is használjak igy baba elött vagy árthat?illetve a protexin gynophilus jobb mint a gynoflor?Köszönöm válaszát4Gyöngyi.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        A most szedett antibiotikum miatt nem kell tartania, és a Gynoflort is használhatja nyugodtan.
        Szükség esetén terhesség alatt is szoktunk antibiotikumot alkalmazni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 10:46:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: