• Barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        8. hetes terhes vagyok. Egy hete reggel barnás folyásom volt, (minimális), de azonnal felkerestem a nőgyógyászt, aki ultrahangra küldöt és Utrogestant írt fel napi 3( tünet nélkül 2)x 1 adagban. Már egy hete szedem a hüvelytablettát napi 2 -t, de a hasam még mindig sokat fáj. Ma reggel ismét volt barnás folyásom. Mit tegyek visszamenjek? Vérvétel nem volt. Az ultrahangon minden rendben volt. Tavaly októberben volt már egy vetélésem a 9. héten és van egy 2,5 éves kisfiam. Hallottam a palástfű teáról, vetélés ellen alklmazhatom? Vagy a cickafark teát ill. ülőfürdőt? Szedem az Elevitet, szedjek még esetleg C -vitamint vagy magnéziumot?Esetleg állhat valamilyen gyulladás is a háttérben( petefészek, méhkürt gyulladást diagnosztizáltak, amikor még csak 3-4 hetes terhes lehettem, de a terhességemet még a nőgyógyász akkor nem állapította meg).?

        WEBBeteg szakértő válasza a barnás folyás témában

        Kedves Hölgyem!


        A barnás folyás vérzésre utal, ezért ismételt vizsgálatra kellene mennie. Amit megtehet, hogy sokat pihen, mégpedig fekve. Ennél jobb nincs. Meleg fürdőt inkább nem javaslok, ilyenkor a görcsöket fokozhatja. Magne B6 segíthet még, de ellenőrzésre is szükség van. Bő folyadék és sok pihenés az alapja mindennek.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 21:55:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: