• Alkalmazható-e terhesség alatt a tőzegáfonya kapszula felfázásra mellékhatások nélkül?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő / Úr!

        A segítségét szeretném kérni.

        A terhesség első trimeszterében járok és sajnos elég felfázós típus vagyok. A tőzegáfonya kapszulát sikeresen alkalmaztam a terhesség előtt mind kezelésre mind pedig megelőzésre.

        Az lenne a kérdésem, hogy a terhesség alatt alkalmazhatom e a kapszulát megelőzésre és kezelésre egyaránt valamint van e káros hatása a magzatra nézve? A termékismertetőben azt írják hogy mellékhatása nem ismert és terhesség alatt is szedhető, de sok mindent írnak manapság. 

        Előre is nagyon köszönöm a válaszát!

        Mimóza

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, felfázás témában

        Kedves Kérdező!

        Azt gondolom, nyugodtan használhatja a kapszulát, nem hiszem, hogy bármilyen káros hatása lenne.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor




        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 10:32:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: