• Jelek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét!kedves Doktörnő..azzal a kérdéssel fordulok Önhöz..hogy:Febr13an megjött a menstruációm,és 14-15én közösültünk a barátommal..ovszert használtunk...nem volt probléma vele...de közben érintette a pénisze a közösülés után ovszer nélkül is(amit az aktus után megtörölt)Én a mult7en fejfájással és szédüléssel küzködtem,néha még most is...Elég sokat járok a wc-re,de lehet hogy ezt csak bemeséltem magamnak és azért járok!Azt szeretném kérdezni hogy lehetséges h terhes vagyok?Jelentkezhetnek már jelek?Mert én tudomások szerint csak a következő menstruácio után,ha kimarad,rá 3-4hétre jelentkezhetnek. Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Szerintem nincs miért aggódnia, valószínű csak egy vírusfertőzés okozhatja a panaszait. Ha nagyon bizonytalan, kb. 14 nappal az együttlét után a reggeli első vizeletből kimutatható a terhesség is, de azért nem ilyen könnyű teherbe esni. A tünetek egyébként kb. akkor jelentkeznének, amikor már vérzéskimaradás is van...



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 21:15:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: