• Sumamed

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértők!

        Érdeklődni szeretnék, ha a férjem pár napja Sumamed 250 mg kapszulát szed, ez káros hatással lehet-e a hímivarsejtekre? Várjunk-e a gyermekáldással?

         

        Tisztelettel: Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a hímivarsejtek témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A Sumamed semmilyen káros hatással nincs a hímivarsejtekre. Emellett nyilván valami gyulladásra szedi, aminek a gyógyulását érdemes kivárni a gyermekáldással.

        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 10:23:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó