• Dohányzás terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        az lenne a kérdésem ha terhesség alatt pl.egy 7-en elszívok 3 szál cigit attól is lehet baja a babának?A másik kérdésem:attol elvetélhetek ha pl. néha "durván" szeretkezünk a párommal?3.kérdésem:ha nem ágyazódott be rendesen a sperma és egy 7 késés után megjött és utána többször is probálkoztunk szóval lehetek terhes?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, dohányzás témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha egy héten csak 3 szál cigit szív el, akkor nem hiszem el, hogy nem tudja teljesen mellőzni. Bár valóban nem sok 3 szál, de ugye nem adna egy szálat sem az újszülöttjének? Szerintem inkább ne dohányozzon. A másik dolog, ha elszívott 3 szálat már, mert nem tudta, hogy terhes, nem lesz semmi baj. Hosszabb távon okozhat problémát a dohányzás.
        Az együttlétek ha problémát okoznak, fájdalmat, hasi görcsöket, akkor jobban oda kell figyelni.
        A sperma egyáltalán nem ágyazódik be, legfeljebb a spermium megtermékenyíti a petesejtet, beágyazódás ezután következhet be. Az egy hét késés utáni menses miatt a terhesség nem valószínű, de egy tesztet kellene csinálni, mert akkor kiderül. Természetesen a menses után is teherbe eshetett.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-01 01:19:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: