• Egészséges lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor!

        27.en kaptam valaszt a kerdesemre ami nem foglalta magaba a kedesre a valaszt.Kerdesem ismet szeretnem feltenni:Egy down koros gyermek utan a kovetkezo ,igaz hogy nem lenne az? 34 eves remenykedo no vagyok aki szeretne gyereket majd.

        WEBBeteg szakértő válasza a down kór témában

        Kedves Hölgyem!


        Sajnos ilyen szabály nincs. De ez fordítva sem lenne igaz, ezért írta Juhász doktor, hogy milyen vizsgálatokat kellene csinálni a terhesség alatt.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 10:46:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: