• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 29 éves nő vagyok jelenleg kapcsolatban élek.szeretnék teherbe esni.Párommal általában óvszert használunk ill.megszakítással védekezünk.1-2 alkalommal próbálkoztunk de nem estem teherbe.Párom még korainak tartja a gyermekvállalást de ha úgy alakulna örülne egy babának.mit tehetek hogy teherbe essek? köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        Addig, amíg a párja nem akar gyermeket, addig ne tegyen semmit, nem lenne helyes a döntés. Amint mindketten úgy döntöttek, hogy jöhet a baba, ne védekezzenek. A babát nem egy hónap alatt kell várni, lehet hogy több hónap, mire sikerül, ez teljesen természetes.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 10:38:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó