• Mola3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Felhívtam a nőgyógyászatot közben emiatt, hogy akkor végülis vissza kell e menjek hozzájuk és az asszisztens hölgy azt mondta 1458 lett a béta hcg-m. Menjek jövőhéten, de egyéb felvilágosítást azt mondta, csak orvos adhat majd.

        Ez rosszat jelent???

        Noémi

        Elnézést a sok kérdésért!

        WEBBeteg szakértő válasza a mola, terhesség témában

        Kedves Noémi!


        Ne aggódjon, a terhességi hormon szintje emelkedett, ez terhességre utal. Azért nem mondhatott többet a telefonban az asszisztens, mert nem teheti. Ennyit sem lett volna szabad, ennek szigorú szabályai vannak, telefonon nem lehet felvilágosítani senkit sem, mert nem tudja igazolni a személyazonosságát.
        Ne izguljon, és szóljon vissza, hogy jövő héten látták-e UH-on a terhességet, ha további kérdése van, írjon bátran!



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 09:45:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: