• Mola 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Farkas Ágnes!

        Nagyon köszönöm gyors válaszát, azt hiszem félreérhető voltam ..tehát nem úgy jöttem el, hogy eredmény nélkül, hanem levetettem a vért, ahol ( a laborban) azt mondták hogy csak holnapra lesz eredménye a doktorúrnál, aki a vizsgálatot kérte.

        Mondtam, hogy a doktorúr nem mondta, mikor menjek vissza hozzá, erre a laboros hölgy nyilván nem tudott mit mondani (hiszen neki szegénynek ehhez nem sok köze van.) Most költöztünk ide, nincsen saját orvosom, így ezt a doktorurat most nem is tudom,hogyan találom meg. De gondolom,más nőgyógyász is meg fogja tudni nézni az eredményemet a gépben?A mola terhességnek egyébként lenne más tünete is a magas b-hcg-n kívül? Úgy értem nincs vmilyen ultrahang jele?

        Köszönöm válaszát mégegyszer!

        WEBBeteg szakértő válasza a mola, terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Akkor nincs semmi gond, holnap is ráér elmenni az eredményért, szerintem mivel kész lesz, menjen nyugodtan. Nem kell ugyanahhoz az orvoshoz mennie, bárki meg tudja nézni természetesen. A mola terhességnek UH-on is vannak jelei, ez nem mindig egyértelmű, de nem olyan képet ad, mint egy normál terhesség, és nem is olyat, mintha nem lenne terhesség.
        Ha további kérdése van, írjon nekünk bátran.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-26 14:45:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: