• Babát szeretnék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/úr 35 éves vagyok két gyermekem van 13 és 11 évesek.2007-ben 26 hetes terhesen el folyt a magzatvízem,császármetszéssel született meg a babánk aki sajnos csak 1-hetet élt.Utánna tulkorán lettem ujra terhes és 4 hetesen elhalt ez 1éve volt.A menstruáciom rendszeresen meg jön 5-6 napig tart csak nagyon darabos ez nem lehet baj?     Voltam rákszűrésen meg is ultrahangoztak és érettpetesejtet mutatott az orvos femibiont írt fel amit szedtem is és semmi!               Mi lehet a baj?                                                                             Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!


        A Femibiontól nem lesz terhes, ez "csak" egy terhesvitamin, viszont az egyik legjobb, ezért érdemes szedni, hogy a szervezete készen álljon. Azt nem írja, hogy jelenleg mióta próbálkozik a terhességgel, hiszen több hónapos sikertelenség még nem jelent semmit. Kivizsgálásra egy évig nincs szükség, ez belefér, mert ritka az, hogy egyik hónapról a másikra esik teherbe valaki, legyen türelmes, és várja boldogan a terhességet.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-26 14:37:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 06:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó