• Ez most mi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő!
        Január 18-án volt meg utoljára a menstruációm.
        Az utóbbi napokban többször volt hányingerem, melleim megduzzadtak, mellbimbóm érzékennyé vált, és pisilni is sokat járok.
        Február 24-én vettem egy terhességi tesztet, ami pozitív lett, de ma (25-én) voltam ultrahangon, ami nem mutatott ki semmit.
        Ennek mi lehet az oka?
        Milyen esélyeim vannak terhességre?
        Válaszát előre is köszönöm!
        L

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Valószínűleg még kicsi a terhesség ahhoz, hogy UH-on látszódjon, ilyenkor kb. 1 hét múlva UH kontrollra van szükség. Ne aggódjon, ez könnyen előfordulhat, mert a menses alapján számolt terhességi kor 1-2 hetet tévedhet oda-vissza is (ezért is normális a terminus 38-42 hétig-pont egy hónapig), hiszen nem tudhatjuk, mikor történt a peteérés.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-26 10:50:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 20:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: