• 1 miliméter naponta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő?

        Hétfőn voltam az első ultrahangon, miszerint 10 hetes és 4 napos kismama vagyok a CRL méret pedig 3.55 volt. Kérdésem hogy ez a baba korához képest megfelelő méret-e? Valamint hogy igaz-e az a hír, hogy naponta általában 1 milimétert nő a magzat? Azért lenne fontos ezt tudnom mert március 5.-ére van időpontom a Géndiagnosztikai központba Kombinált tesztre, amit a 12. és a 14. hét között szűrnek, a feltétel hogy a magzat legalább 4 cm legyen. Én pont március 5-én leszek 12 hetes, és remélhetőleg elérem a 4 cm-t. Ön szerint adhat-e pontos eredményt akkor ez a vizsgálat, vagy érdemes várni még pár napot?  Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        A méretek megfelelnek, a vizsgálatot az előírásnak megfelelően el lehet végeztetni.

        Üdvözlettel:

        Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 08:43:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: