• Autoimmun betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/ÚR!

        Kérdésem a következő lenne. 2 éves sikertelen baba projekt és 1 sikertelen lombikkísérlet miatt kivizsgálásom történt.Endokrin irányban, trombofília irányában és immunológiai irányban vizsgáltak. Minden eredményem rendben van, de az immunológiai antitestek között a protrombin ellenes antitest IgG szintje 10.7 U/ml (norm.tart.: 10 U/ml alatt) az IgM szint 20.1 U/ml (norm. tart.: 10 U/ml alatt) emelkedett. A többi antitest( lupus anticoagulans, anticardiolipin at, anti-B2-glicorot, foszfatidil szerin elleni at, annexin V ellen at) a normál tartoményban vannak.

        Azt szeretném kérdezni, hogy e autoimmun beegséget jelent vagy lehet e az oka a sikertelelen próbálkozásoknak?

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a autoimmun betegség témában

        Kedves Hölgyem!


        Lehet, hogy ez áll a háttérben, trombophilia egyik oka lehet a fenti antitest jelenléte.
        Ezért javaslom keressen fel egy hematológust.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 21:45:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: