• Bárányhimlő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sziasztok!Ide is írok!Kicsi lányomon most jött ki a bárány himlő, nagy lányom meg 36hetes terhes.Szerintetek ilyenkor közel lehetnek Egymáshoz?A másik dolog,mivel most este van és nagyon viszket szegénynek ideiglenesen beszórhatom-e amit a köldökre adnak hintőport az új szülötteknek?-az van kéznél!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a bárányhimlő témában

        Kedves Kérdező!

        Bármilyen hintőporral beszórható. Miután a bárányhimlő lappangási ideje 14-21 nap, így nagy valószínűséggel elkapta a nagy lánya is a fertőzést, ha nem esett át rajta gyermekkorában. Ilyen nagy terhesség esetén többnyire semmilyen veszéllyel nem jár a fertőzés.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 09:04:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: